Gode børnefilm: 10 bud film til børn

  1. Ronal the Barbarian (2011) – En animeret komedie om den usandsynlige helt Ronal, der tager på en farlig mission for at redde sin landsby.
  2. Antboy (2013) – En action-komedie om en dreng, der bliver bidt af en myre og opdager, at han har fået superkræfter.
  3. Klatretøsen (2002) – En familievenlig komedie om en lille pige, der klatrer op ad et højt tårn for at redde sin far fra en farlig situation.
  4. Min søsters børn i Afrika (2013) – En sjov og spændende film om en gruppe børn, der tager på en eventyrlig rejse til Afrika.
  5. Gummi T (2012) – En animeret film om en lille dreng, der bliver ven med en levende gummibold.
  6. Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage (2014) – En sjov og charmerende familiefilm om Far til Fire-familien og deres uventede besøg fra onkel Sofus.
  7. Drengen der ville være berømt (2014) – En sjov og rørende film om en dreng, der vil blive berømt og starter sit eget boyband.
  8. Karla og Katrine (1974) – En klassisk dansk børnefilm om to piger, der bliver venner og oplever en række eventyr sammen.
  9. Fuglekrigen i Kanøfleskoven (1990) – En animeret film om en gruppe fugle, der kæmper mod en ond kat i en magisk skov.
  10. Tarzan Mama Mia (1989) – En sjov og farverig film om en dreng, der bliver opdraget af aber og drømmer om at finde sin sande familie.

Ronal the Barbarian er en sjov og spændende animeret film, der passer til børn og voksne. Filmen følger Ronal, en lille og svag barbar, der tager på en mission for at redde sin landsby fra en ond troldmand. Filmen er fyldt med humor og spænding og er bestemt værd at se.

Antboy er en action-komedie om en dreng, der får superkræfter efter at være blevet bidt af en myre. Han bruger sine nye kræfter til at bekæmpe kriminalitet i sin by og bliver en lokal helt. Filmen er både sjov og spændende og har en god besked om, at alle kan være en helt.

Klatretøsen er en familievenlig komedie om en lille pige, der klatrer op ad et højt tårn for at redde sin far fra en farlig situation. Filmen er fyldt med humor og spænding og har en god besked om, at selvom man er lille, kan man stadig gøre store ting.

I Min søsters børn i Afrika følger vi en gruppe børn på en spændende og sjov rejse til Afrika. Filmen byder på masser af eventyr og er en god måde at lære om andre kulturer på. Børnene oplever nye udfordringer og lærer vigtige livslektioner undervejs, hvilket gør filmen både underholdende og lærerig. Det er en film, der vil appellere til både børn og voksne og er bestemt værd at se.

Gummi T er en animeret film, der handler om en lille dreng, der bliver ven med en levende gummibold. Sammen tager de på en fantastisk rejse gennem en magisk verden fyldt med farlige monstre og eventyr. Filmen er fyldt med sjove karakterer og farverige animationer, der vil fange børns fantasi og underholde dem i hele filmen. Gummi T er en film, der hylder venskab og mod, og den vil uden tvivl få både børn og voksne til at smile og grine.

Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage er en charmerende og sjov familiefilm, der følger den kendte Far til Fire-familie og deres uventede besøg fra onkel Sofus. Familien må finde en måde at forholde sig til onkel Sofus’ pludselige ankomst og de udfordringer, der følger med det.

Filmen er fyldt med humor, spænding og en varm følelse af familie og venskab, der gør den til en perfekt film for både børn og voksne. Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage er en værdig fortsættelse af den klassiske danske filmserie og vil uden tvivl bringe smil og glæde til alle, der ser den.

Drengen der ville være berømt er en bevægende og rørende film om en dreng ved navn Pelle, der drømmer om at blive en berømt skuespiller. Filmen følger Pelles rejse, da han deltager i en audition til en stor filmproduktion, og hans udfordringer og triumfer undervejs.

Filmen er fyldt med hjertevarme og humor, der gør den til en perfekt film for hele familien. Drengen der ville være berømt er en film, der hylder drømme og viser, at intet er umuligt, hvis man tror på sig selv. Det er en smuk og inspirerende film, der vil få dig til at tænke over dine egne drømme og mål i livet.

Karla og Katrine er en klassisk dansk børnefilm fra 1974, der følger to piger, Karla og Katrine, der bliver venner på trods af deres forskellige personligheder. Filmen er en tidløs fortælling om venskab, mobning og at turde stå op for sig selv og sine venner. Karla og Katrine er en charmerende og hjertevarm film, der appellerer til både børn og voksne.

Filmen er kendt for sin smukke fortælling og flotte landskaber, der vil tage dig med på en rejse gennem det danske landskab. Karla og Katrine er en af de mest elskede danske børnefilm gennem tiden, og det er ikke svært at se hvorfor.

Filmen findes også i en ny udgave fra 2009.

Fuglekrigen i Kanøfleskoven er en animeret dansk børnefilm fra 1990, der følger en gruppe dyr, der lever i Kanøfleskoven og kæmper mod en flok aggressive fugle. Filmen er fyldt med humor, eventyr og action, og den har en vigtig budskab om at stå sammen og kæmpe for det, man tror på. Fuglekrigen i Kanøfleskoven er en flot animeret film med charmerende og farverige karakterer, der vil appellere til både børn og voksne. Filmen er en dansk klassiker og er stadig populær blandt børn og voksne den dag i dag. Hvis du leder efter en sjov og spændende film til hele familien, er Fuglekrigen i Kanøfleskoven bestemt værd at se.

Tarzan Mama Mia er en dansk børnefilm fra 1989, der handler om en gruppe børn, der finder en magisk diamant, der transporterer dem til en jungle, hvor de møder Tarzan og Jane. Filmen er fyldt med spænding, humor og fantastiske eventyr, der vil fange børns fantasi og underholde dem i hele filmen. Tarzan Mama Mia er en flot og farverig film med smukke landskaber og sjove karakterer, der vil appellere til både børn og voksne. Filmen er en dansk klassiker og er stadig en af de mest populære danske børnefilm nogensinde. Hvis du leder efter en sjov og spændende film til hele familien, er Tarzan Mama Mia et godt valg.